Kontakt kundeservice på telefon (+45) 65 331 331 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for reservedels-bestilling.

 

Med vores omfattende sortiment af originale reservedele af højeste kvalitet har du alt, hvad du behøver for at holde din klipper i topform. De orginale reservedele har samme høje standard som vore redskaber. Der er ingen levetid for levering af reservedele og service på vores maskiner, også selvom de evt. ikke produceres længere. Vi tager ansvar for hver maskine og vi ønsker at holde din klipper operationel så længe som muligt. 

 

  

   parts
   divider shadow   Originale dele der lever op til specifikationerne og øger drift-sikkerheden på din maskine.  
       
  Alle Elkær Maskiner har et typeskilt med præcise oplsyninger om maskinen. Når du kontaker os for at bestille reservedele, så oplys venligst serienummeret på maskinen. Send gerne en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplsyninger om de dele der ønskes, ring på +45 65 331 331, eller brug vores kontaktformular for bestilling. Såfremt du ikke kan finde serienummeret, så er du velkommen til at ringe eller sende en mail med et billede af den del du ønsker. Brug også gerne din brugervejledning, hvor du finder tegninger over de mest hyppige reservedele til din maskine. 

 

 type

   divider shadow   Typeskilt med modelnavn og serienummer. 
       
 

Vi laver maskiner med en høj driftsikkerhed, men der er dog desværre ingen garanti for, at noget ikke kan gå i stykker. Står du og mangler hjælp nu og her og er kørt i stykker, så udfører vi gerne service og vedligeholdesarbejde hos dig. Ved uforventede driftstop har vi kvalificerede medarbejdere, der vil støtte dig med service, teknisk viden og originale reservedele, så du hurtigt kan køre igen.  

 

 service

   divider shadow   Tekniker ved udskiftning af savklinge på HS1300 grensav.