Elkær producerer holdbar teknik til naturpleje

Vi tilbyder professionelt udstyr til vedligeholdelse af hegn - fra store hegnssave, der effektivt beskærer hegn med grentykkelser op til 30 cm, til de helt små klippere, der kan monteres på parktraktorer.

Vores program af hæk- og hegnsklippere er fleksibelt, og det gør det muligt at tilpasse produktet til dit behov - uanset om du er entreprenør eller privat kunde.

Vi bestræber os hele tiden på at udvikle nye produkter

Vi bestræber os hele tiden på at udvikle nye og fornuftige løsninger på, hvordan du som kunde får den optimale ydelse fra vores produkter. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hvad du fortæller os, at du har brug for, og hvad dine erfaringer er. På den måde kan vi bedst vejlede dig i valget af model. Og på den måde holder vi os hele tiden er opdaterede på de høje faglige krav, som vi ved, du stiller til en professionel vedligeholdelse af hække og hegn og plantager.

Det betyder, at vi i dag har et stærkt program, der henvender sig til den professionelle såvel som til den private bruger.

Direkte salg

Langt det meste af salget foregår direkte fra fabrik til bruger. Det betyder direkte personlig kontakt til hver enkelt aftager. Vi eksporterer også en del af produktionen til Skandinavien og det meste af Europa, fx Irland, Tyskland, Holland og Tjekkiet.

Service og individuelle løsninger er nøgleord for Elkær Maskiner

Som en del af servicen til vores danske kunder, sørger vi for at klipperen bliver monteret og sat i gang ved leveringen. Vi vil gerne sikre os, at du får optimalt udbytte af dit køb med det samme.

Du kan få flere informationer om de enkelte klippere ved at klikke på menupunktet produkter, hvor du også kan se et udvalg af bl.a. fejemaskiner, rotorklippere, rækkefræsere og jordbor.

 

Websiden er udviklet af nioba.dk. Nioba laver digital markedsføring, digital strategi, webanalyser, SEO og Adwords for danske og udenlandske virksomheder.